3 eksklusive dobbelthuse - Anlægsvej - Vinderup

PROJEKT

Opførelse af 3 dobbelthuse

Anlægsvej 2-4

7830 Vinderup

PERIODE

1.6.-2019 til 1.6.-2020

BYGHERRE

Bjarne Thomsen Byg

ARKITEKT

Hvam Arkitekt og Ingeniørkontor A/S

INGENIØR

Hvam Arkitekt og Ingeniørkontor A/S

ENTREPRISE

Hovedentreprise

Eksklusive boliger med unik beliggenhed til køb eller leje

På Anlægsvej i Vinderup opfører vi 6 boliger fordelt på 3 dobbelthuse med en særdeles attraktiv beliggenhed midt i Vinderup. Boligerne ligger helt op til lystanlægget og med kun 5 minutters gang til hovedgaden og indkøbsmuligheder.

En gennemtænkt planløsning giver optimal udnyttelse af boligernes 113 kvadratmeter. Materialevalget er foretaget med fokus på kvalitet og med omtanke for minimal vedligeholdelse.

Til hver bolig er der en carport med tilhørende redskabsrum. Der er ligeledes egen terrasse og lille have til hver bolig.

Boligerne er færdige til indflytning i perioden fra 1.3.-2020 til 1.6.-2020, hvor hele projektet står færdigt.

 

Hvis du vil vide mere...

OM BOLIGERNE

På Anlægsvej i Vinderup opfører vi 6 arkitekttegnede boliger fordelt på 3 dobbelthuse med en særdeles attraktiv beliggenhed midt i Vinderup. Boligerne ligger helt op til lystanlægget og med kun 5 minutters gang til hovedgaden og indkøbsmuligheder.

Fokus har været at skabe boliger, der er designet til mange forskellige behov. Boligen henvender sig perfekt til førstegangskøbere, børnefamilier og seniorer, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Indvendigt fremstår boligen minimalistisk med ensidig taghældning. Indretningen er tilpasset den moderne families behov for at være sammen. Med store vinduespartier fra gulv til loft strømmer der masser af lys ind. De store vinduespartier er desuden med til at skabe en flydende overgang mellem inde og ude.

En gennemtænkt planløsning giver optimal udnyttelse af boligernes 113 kvadratmeter. Materialevalget er foretaget med fokus på kvalitet og med omtanke for minimal vedligeholdelse.

Beskrivelse

Carport og redskabsrum er en integreret del af boligen, og der er fra carporten adgang til entreen.

Fra entre er der adgang til et af boligens værelser samt køkkenalrummet. Køkkenet er moderne og funktionelt indrettet med mulighed for at indrette spiseplads. Køkkenalrummet hænger lidt forskudt sammen med opholdsstuen, som er lys og rummelig. Der er adgang til terrasse fra både køkkenalrum og opholdsstue. Fra køkkenalrummet er der adgang til endnu et værelse og en fordelingsgang til rummeligt toilet/bad og stort lyst soveværelse med faste, rummelige skabe.

Materialebeskrivelse

Boligens facade udføres i lyse grågule teglsten, og tagbeklædningen er sort tagpap. Tagrender og nedløb er i zink, mens sålbænke og stern er i aluminium, hvilket giver et let og moderne udtryk.

Vinduer og døre er i træ/aluminium. Hvide indvendigt og sortgrå udvendigt.

Boligens gulve udføres i slidstærkt laminat, mens der i entre, bryggers, køkken og badeværelse lægges klinkegulve. I hele boligen er der gulvvarme med trådløse følere i alle rum.

Boligen tilsluttes fjernvarme, og teknikskab placeres i entré.

I boligen er der lagt vægt på et godt indeklima. Der etableres Genvex ventilationsanlæg, hvilket sikrer optimal udskiftning af luft. Yderligere føres aftræk fra emhætte ud gennem tag.

I badeværelset er der vægthængt toilet, damixa kvalitetsarmaturer samt unidrain gulvafløb.

Køkkenet er fra anerkendt fabrikat med klassiske låger i hvidt højtrykslaminat. Køkkenet udstyres med siemens hvidevarer i form af glaskeramisk kogeplade, emhætte, ovn, opvaskemaskine og køleskab.

Køkkenalrummet hænger lidt forskudt sammen med boligens opholdsstue, som med vinduespartier fra gulv til loft, fremstår lys og rummelig. Der er adgang til terrasse fra både køkkenalrum og opholdsstue.

Carport og redskabsrum indgår som en integreret del af boligen. Loft i carport og redskabsrum udføres i lys træbeton. Væggene i carport og redskabsrum beklædes med sort skifer.

Boligen har direkte adgang til flisebelagt terrasse. Der etableres desuden flisebelægning i indkørsel, carport og redskabsrum. Derudover er der tilsået græsplæne, som omkranses af hæk.