Tradition for høj kvalitet og service

Profil

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS er en familie-ejet virksomhed.

Henrik Thomsen er adm. direktør og Søren Thomsen er direktør.

Vi er vokset støt over årene og beskæftiger i dag 40 medarbejdere. Vi har igennem årene udlært mange lærlinge, og vi ser vores lærlinge som en naturlig del af virksomheden. Aktuelt har vi 7 lærlinge, heraf 2 voksenlærlinge.

Vores arbejdsopgaver

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver, herunder også glarmester- og inventararbejde.

Vi udfører alle former for blikarbejde. Vores blikarbejde sikrer både flot design og funktionalitet. Vi stiller os gerne til rådighed med vejledning og sparring vedr. blikarbejde.

Opgavefordelingen

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS varetager reparation og vedligehold for private, landbrug og erhverv. Vi har stor erfaring med opførelse af parcelhuse, idrætshaller, landbrugsbyggeri, administration mm.

Derudover får vi en væsentlig del af vores større byggeprojekter igennem licitationer.

Hovedentreprise og fagentreprise

Ved diverse byggeprojekter kan vi stå for hovedentreprisen med underentreprenører fra andre fag som eksempelvis murere, elektrikere, smede og malere.

Dansk byggeri

Som medlem af Dansk byggeri finder du hos Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS en seriøs byggepartner, og du er ligeledes dækket af byggegarantiordningen.

Vi bygger altid i overensstemmelse med gældende lovkrav på området

Nuværende ejerkreds, som udgøres af Henrik Thomsen og Søren Thomsen

Historien bag Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS er en moderne virksomhed med en historie, der rækker langt tilbage - ja, faktisk er det helt tilbage i 1908, at virksomheden bliver grundlagt. 

Virksomheden grundlægges i 1908

Virksomheden grundlægges, da tømrer Henrik Nygaard i 1908 køber Vestergade 13 i Vinderup og starter for sig selv med kombineret savværk og tømrervirksomhed. Henrik Nygaard er med til byggerier i hele byen, som vokser stærkt i hans tid som tømrermester. 

Her ses Henrik Nygaard i værkstedet.

Brdr. Nygaard Tømrer- og Snedkerfirma i 1954

1 1954 overdrager Henrik Nygaard virksomheden til sønnerne Poul og Verner Nygaard. Poul og Verner driver virksomheden i fællesskab frem til 1984, hvor Pouls skøde overgår til Verner, som bliver eneejer.

Poul Nygaard ses her på en bygning i hovedgaden i Vinderup. 

Virksomheden får sit nuværende navn i 1988

Bjarne Thomsen har været ansat hos Brdr. Nygaard i nogle år, da han pr. 1/5-1988 overtager virksomheden, som får sit nuværende navn Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma.

Pr. 1/1-2003 omdannes virksomheden til et ApS og Sønnen Henrik Thomsen, som er uddannet tømrer, træder ind i ejerkredsen. Bjarne og Henrik driver sammen virksomheden frem til 2015. Virksomheden har adresse på Vestergade 13 frem til 2015.

Pr. 30/9-2015 bliver sønnen Søren Thomsen, som er bygningskonstruktør en del af ejerkredsen.

Her ses Henrik, Bjarne og Søren på kontoret, Nr. Bjertvej 9a.

I 2022 træder Bjarne Thomsen ud af ejerkredsen, som herefter udgøres af Henrik Thomsen og Søren Thomsen.

Nuværende ejere

Ejerkredsen består af brødrene Henrik Thomsen og Søren Thomsen. 

Henrik Thomsen er adm. direktør og Søren Thomsen er direktør. 

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS er vokset støt over årene, og vi beskæftiger i dag ca. 40 medarbejdere. Vi har altid set lærlinge som en naturlig del af virksomheden, og vi har udlært mange lærlinge igennem årene.