Tradition for høj kvalitet og service

Profil

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS er en familie-ejet virksomhed, hvor brødrene Henrik og Søren Thomsen er indehavere.

Vi er vokset støt over årene og beskæftiger i dag 35-40 medarbejdere. Vi har igennem årene udlært mange lærlinge, og vi ser vores lærlinge som en naturlig del af virksomheden. Aktuelt har vi 7 lærlinge, heraf 2 voksenlærlinge.

Vores arbejdsopgaver

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver, herunder også glarmester- og inventararbejde.

Vi udfører ligeledes alle former for blikarbejde. Vores blikarbejde sikrer både flot design og funktionalitet. Vi stiller os gerne til rådighed med vejledning og sparring vedr. blikarbejde.

Opgavefordelingen

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS varetager reparation og vedligehold for private, landbrug og erhverv. Vi har stor erfaring med opførelse af parcelhuse, idrætshaller, landbrugsbyggeri, administration mm.

Derudover får vi en væsentlig del af vores større byggeprojekter igennem licitationer.

Hovedentreprise og fagentreprise

Ved diverse byggeprojekter kan vi stå for hovedentreprisen med underentreprenører fra andre fag som eksempelvis murere, elektrikere, smede og malere.

Dansk Byggeri

Som medlem af Dansk Byggeri finder du hos Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS en seriøs byggepartner, og du er ligeledes dækket af byggarantiordningen.

Vi bygger altid i overensstemmelse med gældende lovkrav på området.