Veluddannede og effektive medarbejdere

Medarbejdere

- holdet bag Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS

Vi er ca. 40 medarbejdere. Vi er alle lokale.

Vi arbejder på byggeprojekter lokalt inden for en radius af ca. 50 km fra Vinderup - bl.a. i  Holstebro - Herning - Struer - Skive - Viborg.

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde i den bedste kvalitet. Vi insisterer på altid at finde de bedste løsninger, og vi er specialister inden for vores felt.

Hos os spiller vi hinanden gode, og det ligger os på sinde at bringe vores forskellige kompetencer mest muligt i spil. Det, synes vi, gør det hele lidt sjovere.

Vi dækker følgende faggrupper:

  • Tømrer/snedker
  • Blikkenslager
  • Glarmester
  • Inventararbejde

Vi ved, at et tillidsfuldt samarbejde mellem os og øvrige håndværkere giver det bedste resultat. Derfor sørger vi for tæt kommunikation igennem hele byggeprojektet.

Vi sikrer fleksibilitet og kvalitet i udførelsen af byggeriet og lægger vægt på en fair og reel kundeservice.

I øjeblikket har vi 7 lærlinge - heraf er 2 voksenlærlinge. En del af vores vores tidligere lærlinge er i dag ansat som tømrersvende, hvilket gør os både glade og stolte.

Vi har en aktiv personaleforening, hvor vi laver forskellige arrangementer - det kan være både virksomhedsbesøg eller sociale arrangementer. 

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor alles mening tæller.

...Og vi er desuden MEGA sjove og rare 🙂

Vi søger løbende dygtige tømrere/ snedkere, så du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@bjarnethomsen.dk