En historie der rækker langt tilbage

Historie

Firmaet grundlægges i 1908 og har dermed en historie, der rækker langt tilbage. Det er Henrik Nygaard Nielsen, der starter firmaet, som oprindeligt er savskæreri. Efterhånden, som der etableres trælasthandler, bevæger firmaet sig i retning af et decideret tømrer- og snedkerfirma.

To af Henrik Nygaard Nielsens sønner, Poul og Verner overtager tømrerfirmaet, som skifter navn til Brdr. Nygaard Tømrer- og Snedkerfirma.

På billedet herunder ses daværende tømrermester Poul Nygaard igang med renovering af ejendommen EBM i Vinderup. Renoveringen udføres i 1967.

Bjarne Thomsen kommer i lære hos Brdr. Nygaard i 1968. Han overtager Tømrer- og Snedkerfirmaet pr. 1. maj 1988, hvorefter firmaet ændrer navn til Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma. På det tidspunkt, Bjarne overtager firmaet, er der 5 tømrersvende i firmaet.

Sønnen Henrik Thomsen starter i lære firmaet i 1996. Pr. 1. januar 2003 omdannes Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma til et ApS ejet af Bjarne Thomsen og sønnen Henrik Thomsen.

Sønnen Søren Thomsen er også udlært i firmaet. Han er herefter væk fra firmaet i en årrække, hvor han uddanner sig til bygningskonstruktør. Pr. 30. september 2015 vender Søren Thomsen tilbage til firmaet og bliver del af ejerkredsen.

Firmaet er vokset henover årene og beskæftiger i dag 35-40 medarbejdere.

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS har frem til 2015 adresse på Vestergade i Vinderup. I 2015 flytter firmaet i nybyggede faciliteter bestående af administration, værksted og lagerhal på Nr. Bjertvej 9 A, Vinderup.

 

lcnielsen_300
vaerksted01_400
vaerksted02_400