En historie der rækker langt tilbage

Historie

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma er en moderne virksomhed med en historie, der rækker langt tilbage - ja, faktisk er det helt tilbage i 1908, at virksomheden bliver grundlagt.

Virksomheden grundlægges i 1908

Virksomheden grundlægges, da tømrer Henrik Nygaard i 1908 køber Vestergade 13 i Vinderup og starter for sig selv med kombineret savværk og tømrervirksomhed. Henrik Nygaard er med til byggerier i hele byen, som vokser stærkt i hans tid som tømrermester. 

Her ses Henrik Nygaard i værkstedet.

Brdr. Nygaard Tømrer- og Snedkerfirma i 1954

1 1954 overdrager Henrik Nygaard virksomheden til sønnerne Poul og Verner Nygaard. Poul og Verner driver virksomheden i fællesskab frem til 1984, hvor Pouls skøde overgår til Verner, som bliver eneejer.

Poul Nygaard ses her på en bygning i hovedgaden i Vinderup. 

Virksomheden får sit nuværende navn i 1988

Bjarne Thomsen har været ansat hos Brdr. Nygaard i nogle år, da han pr. 1/5-1988 overtager virksomheden, som får sit nuværende navn Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma.

Pr. 1/1-2003 omdannes virksomheden til et ApS og Sønnen Henrik Thomsen, som er uddannet tømrer, træder ind i ejerkredsen. Bjarne og Henrik driver sammen virksomheden frem til 2015. Virksomheden har adresse på Vestergade 13 frem til 2015.

Pr. 30/9-2015 bliver sønnen Søren Thomsen, som er bygningskonstruktør en del af ejerkredsen.

Her ses Henrik, Bjarne og Søren på kontoret, Nr. Bjertvej 9a.

Virksomheden flytter til Nr. Bjertvej 9a i 2015

I 2015 flytter virksomheden i nye rammer bestående af nyopført værksted, lagerhal og administration på nuværende adresse på Nr. Bjertvej 9a i Vinderup. 

Nuværende ejere

I 2022 træder Bjarne Thomsen ud af ejerkredsen, som i dag udgøres af brødrene Henrik og Søren Thomsen.

Bjarne Thomsen Tømrer- og Snedkerfirma ApS er vokset støt over årene, og vi beskæftiger i dag 35-40 medarbejdere. Vi har altid set lærlinge som en naturlig del af virksomheden, og vi har udlært mange lærlinge igennem årene.